dinsdag 9 september 2008

De 'kop' is eraf

Ik heb EINDELIJK m'n eerste schietdag achter de rug. Vanmorgen zijn we al vroeg naar het veld gegaan, om 7.30 zaten we aan het ontbijt, rond 8.00 uur zijn we naar het veld gegaan en vanaf 9.00 uur konden we inschieten, ik voel me erg goed vandaag, eigenlijk al sinds gisteren. Ik heb echt het gevoel dat ik er klaar voor ben om te starten met de wedstrijd.
Om stipt 10.00 uur begon onze kwalificatieronde. Ik voelde me nog steeds erg goed en kon lekker ontspannen beginnen met schieten. In de eerste helft van de kwalificatie schoot ik 277 punten en in de tweede helft 283, dit bracht mijn totaal op 560 punten en hiermee sta ik 9e op de ranking.
Dit komt goed overeen met de plaats die ik in gedachte had. ons veld bestaat tijdens dit toernooi uit 20 deelnemers en de eerste 12 mensen hebben morgen een vrije dag, dus ik ook, en hoef dus overmorgen pas weer te schieten.
Ik kom dan in mijn eerste match uit tegen een japanse (plaats 8) die in de voorrondes 561 punten heeft geschoten, we zijn dus goede gelijkwaardige tegenstanders.
Al met al heb ik goed geschoten, ik heb vandaag mijn 2de beste score neergezet en erg gelijkmatig geschoten. Ik heb vooral kunnen schieten zoals ik wilde schieten, weinig moeilijke of gespannen momenten meegemaakt.

Er zijn sommigen onder jullie die me de vraag stellen waar alles te vinden zou zijn, om nog een keer wat info door te geven aan jullie mbt live beelden of scores zie de links hieronder.

Live paralympics naar keuze via internet:
http://www.paralympicsport.tv/
http://www.youtube.com/paralympicsporttv
http://www.paralympic.org/release/Main_Sections_Menu/index.html

Volgen van scores per datum:
(mijn klasse in de volgende site = woman individual standing)
http://www.archery.org/
Ook wordt alles bijgehouden op http://www.sport.nl en op http://www.handboogsport.nl

Foto's zijn te zien op www.bogensport.de

Groetjes, Eliane

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo

Ga zo door en veel sucses en ga voor goud

Anoniem zei

Geweldig! Gewonnen van Yamakawa. Blijf nuchter en ga gewoon zo door.

Groeten;

Bert

huib zei

hoi ga zo ff lekker verder dan is er goud aan de horizon .
huib